filmări nunți

video nuntă / cameraman nuntă

portofoliu

video nuntă

Servicii video nuntă în București, Buzău, Brașov. Suntem disponibili pentru deplasare în orice altă localitate din țară. Misiunea noastră este să captăm emoția momentelor principale pentru a crea un film unic, autentic și reprezentativ. Dispunem de echipamente dedicate producției video cu ajutorul cărora putem livra imagini clare intr-un spațiu de culoare și dinamică extinse asemănătoare camerelor cinema.

Ofertă

video nuntă

Serviciile de videografie de nuntă se diferențiază în principal prin numărul cameramanilor implicați, rezoluția la care se face captura de imagine, timpul alocat la filmare și postproducție. În funcție de aceste trei aspecte principale, avem urmatoarele pachete de servicii pentru filmare nuntă.

VIDEO BASIC

Este recomandat evenimentelor cu buget restrans sau celor pentru care nu este necesară prezența cameramanului pe toată durata evenimentului. Serviciul video conține prezența unui cameraman nuntă specializat pe durată limită la 10 ore. Filmarea se face în format FullHD cu aparatura DSLR / mirrorless. Filmarea nunții se va distribui sub forma de fișier video mp4.

VIDEO CLASIC

Serviciul este destinat celor care doresc mai mult de la filmarea nunții lor. Include prezența unui cameraman nuntă profesionist pe toată durata desfasurării evenimentului. Filmarea se va face în format 4K la rezoluție ultra-HD. Filmul nunții se va preda sub formă de fișiere video mp4 la rezoluție ultra-hd pe memorie stick în cutie personalizată.

VIDEO ULTRA

Este pentru cei care doresc maximul de la filmarea nunții. Acest serviciu de filmare video implică prezența a doi cameramni nuntă profesioniști pe toată durata evenimentului. Filmarea se va face în format 4k la rezoluție ultra-HD. Serviciul poate include și filmarea aeriană cu ajutorul unei drone. Filmarea se va distribui sub forma de fișier video mp4 la rezoluție ultra-HD pe suport memorie stick în cutie personalizată.

Blog

video nuntă

Serviciile de videografie de nuntă se diferențiază în principal prin numărul cameramanilor implicați, rezoluția la care se face captura de imagine, timpul alocat la filmare și postproducție. În funcție de aceste trei aspecte principale, avem urmatoarele pachete de servicii pentru filmare nuntă.

cât castigă un cameraman nuntă

În cele ce urmează vom discuta modelul unui fotograf sau cameraman de nuntă cu tarife medii. Analiza comportă mai multe aspecte. Pe de o parte sunt veniturile brute încasate, mai apoi sunt veniturile nete care se obțin după ce se plătesc impozitele, taxele și la final după ce scădem cheltuielile vom afla și profitul. Vom lua în calcul profilul unui fotograf care are în decursul unui an un numar de 15 evenimente și care reuseste... reed more

sfaturi alegere cameraman nuntă

Alegerea fotografului sau a cameramanului de nuntă reprezintă o opțiune importantă mai ales dacă dorim să avem o amintire placută peste ani de la unul din cele mai importante evenimente din viata noastră. Oferta de servicii foto-video de la noi este foarte diversificată din punct de vedere al tarifelor practicate. Nu o să insistăm pe acest aspect și ne vom focusa doar pe cele mai importante 3 criterii în alegerea fotografului sau a cameramanului de nuntă... reed more

Contact

cameraman nuntă

Vă mulțumim că ați fost interesați sa ne cunoaștem! Primul pas pentru a putea colabora este să completați următorul formular. Povestiți-ne cât mai multe despre evenimentul vostru. Nu uitați să precizați data evenimentului, tipul acestuia (nuntă, botez, etc.) și un număr aproximativ de participanți.

Trimite