filmare banchet colegiul il caragiale

Vă prezentăm video-ul de filmare banchet liceu cu ocazia banchetului de sfârsit de clasă a XII-a de la Colegiul I.L. Caragiale din București. Orice filmare banchet liceu reprezintă o adevarată placere. Nu ai cum să nu rezonezi la sentimentele de bucurie, tristete și speranță transmise de liceenii ajunși la pragul maturitații.

Festivitatea a debutat în forță cu marșul elevilor pe Calea Dorobanților până în careul din incinta colegiului. Nu au lipsit costumele tematice viu colorate și ritmurile de tobe care i-au însoțit pe perioada deplasării. Ovaționați de parinți și însoțiți de profesori, elevii s-au deplasat spre curtea Colegiului. Aici au participat la festivitatea de premiere a celor mai buni dintre ei.

S-au decernat premii, s-au adus omagii dascălilor care i-au format în decursul celor patru ani de liceu. Unii s-au bucurat, alții au plâns și cu toții au dansat. Nu a lipsit nici clasica melodie 'Ani de liceu' – a lui Florin Bogardo și Stela Enache. Mai apoi dascali și absolvenți și-au dat întalnire la banchetul organizat cu ocazia absolvirii Colegiului. A fost o seară magica cu dans, concursuri, muzică așa cum le place tinerilor de varsta lor. Noi ne-am bucurat alături de ei până în zori și vă invităm să vizionați aceast video de filmare banchet liceu.