Servicii

servicii foto video

Daca esti in cautarea de servicii foto video pentru eveniment ai nimerit unde trebuie :). Executam servicii foto si / sau video pentru evenimente. Pasiunea pentru imaginea video si foto ne-a facut sa extindem serviciile oferite si in sfera fotografiei de eveniment. Dispunem de personal, cunostinte si echipament performant pentru a produce servicii foto video de calitate respectiv imagini video clare si fotografii care spun povestea evenimentului tau. Nu oferim “pachete” cu 1000, 2000 sau 3000 de fotografii si nu vom filma 10 ore incontinu.

Vom fotografia / filma evenimentul tau in stilul nostru si tinand cont de sugestiile tale. Inaintea evenimentului ne vom intalni pentru a planifica in amanunt ce anume vom filma sau fotografia la nunta ta pentru a fi siguri ca iti vom indeplini asteptarile. Vom fi prezenti de la inceputul evenimentului si pana la finalul acestuia, timp in care vom filma si fotografia tot ceea ce este relevant pentru filmul nuntii si albumul foto de nunta.

Dupa terminarea evenimentului vom trece la etapa care consuma cel mai mult timp si anume – prelucrarea fotografiilor si montajul video de nunta. Se vor sorta si aranja cronologic toate secventele filmate respectiv toate fotografiile de nunta. Se vor aplica corectii de lumina si culoare la toate fotografiile si secventele video pentru ca la final sa va bucurati de produsul finit al muncii noastre respectiv albumul foto de nunta si filmul nuntii.

“Bun Bun, da cat costa serviciul asta?” o sa intrebati fireste. Avem trei pachete de servicii foto video principale + optionale. Plecand de la cele trei pachete de baza afisate impreuna cu optionalele afisate se pot configura servicii complexe cu una sau doua camere suplimentare, filmare din drona, un al doilea fotograf in functie de complexitatea evenimentului si de bugetul alocat serviciilor de fotografie si videografie de nunta.

WEDPICS

Foto
700€

1 fotograf profesionist

  foto full time
  kit lumini blitz 2 / 4 puncte
  retusare foto inclusa
  album photobook inclus
  album photobook + DVD foto

COMPLETE

Foto+Video
1300€

1 fotograf + 1 cameraman

  filmare + foto full time
  kit stabilizare + lumini blitz
  montaj lung ~ 120min
  retusare foto inclusa
  album foto + filmul nuntii

VIDEOJURNALIST

Video
800€

1 cameraman specialist

  filmare full time
  kit stabilizare / sunet / lumini
  montaj lung ~ 120min
  clip “Best Moments”
  filmul nuntii / memorie stick

Obs: Serviciile foto video prezentate sunt pentru evenimentele care se desfasoara in aceiasi zi. Daca spre exemplu cununia civila este programata in cursul saptamanii, aceasta se va tarifa separat. Optional se mai pot selecta urmatoarele servicii:

 • cununie civila in alta zi – 70€ (pentru pachetele WEDPICS / VIDEOJURNALIST) sau 120€ (pachet COMPLETE);
 • un exemplar suplimentar memorie stick in cutie personalizata – 50€;
 • un al doilea cameraman full time – 300€;
 • filmare cu drona – 200€.