filmări nunți

bucurești / buzău / brașov

Servicii filmări nunți

Suntem un serviciu de filmări nunți în București, Buzău și Brașov. Stilul de filmare nuntă care ne caracterizează este cel clasic cu accent pe claritatea imaginii și autenticitate. În general intervenim puțin în desfăsurarea nunții pentru a nu altera din caracterul autentic și reprezentativ al filmării. Nunta este un eveniment unic care trebuie filmat ca atare fără a fi regizat excesiv. În funcție de solicitări putem satiface cereri de videografie nuntă și în Alexandria, Pitești, Ploiești, Brăila, Constanța, Tg. Mureș etc.

Dispunem de echipamente dedicate producției video cu ajutorul cărora putem livra imagini clare intr-un spațiu de culoare și dinamică extinse, asemănătoare filmelor de cinema. Suntem pasionați de ceea ce facem și dorim sa oferim mirilor o filmare de calitate, condensată la o durată medie orientativă de 1h30min. Considerăm acest interval de timp ca referință deoarece majoritatea filmelor de cinema au undeva pe la 1h și 40min.

Deviza Noastră

Fă totul cu pasiune și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Ofertă

video nuntă

Oferta noastră de filmare nuntă pleacă de la 500€ și ia în calcul numărul cameramanilor implicați în proiect, logistica aferentă, și intervalul de timp cât se dorește să fim prezenți la eveniment, respectiv timpul aferent postprocesării imaginilor filmate. În funcție de aceste aspecte avem următoarele pachete orientative de servicii video nuntă.

Video Basic

Este recomandat evenimentelor cu buget restrâns, număr redus de invitați (până la 1oo persoane) sau celor care au făcut cununia civilă în altă zi și vor prezența cameramanului numai la biserică respectiv restaurant.

Video Clasic

Serviciul este destinat celor care doresc un plus de acoperire cu material video la filmarea nunții lor și pentru nunți medii (100 până la 200 persoane). Pachetul include prezența cameramanului pe tot parcursul evenimentului.

Video Ultra

Este pentru cei care doresc maximul de calitate (filmare nuntă 4k) de la filmarea nunții și pentru evenimente mari (peste 200 persoane). Include prezența celor 2 cameramani pe toată durata desfășurării evenimentului.

prețuri filmări nunți

În secțiunea următoare sunt prezentate prețurile standard pentru pachetele de servicii video de nuntă. La aceste pachete se mai pot adauga extra-opțiuni față de cele incluse deja.

Video Basic

500€/10 ore

Filmare cu 1 cameră / prezență 10 ore

Clip cu cele mai frumoase momente "Best Moments"

Filmarea evenimentului în format brut 3-4 ore

Termen livrare 10-30 zile

Livrare fișiere video prin transfer online

contactează

Video Clasic

950€/full

Filmare cu 1 cameră / prezență full-time

Clip cu cele mai frumoase momente "Best Moments"

Filmul prelucrat al evenimentului ~ 1h 30min

Termen livrare 40-60 zile

Livrare stick personalizată în cutie lemn / piele

contactează

Video Ultra

1400€/full

Filmare cu 2 camere 4k / dronă /prezență full-time

Clip cu cele mai frumoase momente "Best Moments"

Filmul prelucrat al evenimentului ~ 1h 30min

Termen livrare 60-90 zile

Livrare stick personalizată în cutie lemn / piele

contactează

Extra-opțiuni pachete video nuntă

 • suplimentarea numarului de cameramani nuntă - 300€ / cameraman full time;
 • filmare din aer cu dronă la eveniment - 150€;
 • extra-day filmare după nuntă - 200€,
 • fotograf nuntă în ziua evenimentului - de la 600€ în funcție de disponibilitate.
 • Kahlil Gibran

  Dacă iubești pe cineva, eliberează-l. Dacă se întoarce, a fost întotdeauna al tău. Dacă nu, nu a fost niciodată.

  Jean Rostând

  Un cuplu este bine închegat, atunci când cei doi parteneri simt nevoia să se certe în același moment.

  Quentin Crisp

  Războiul sexelor este singura conflagrație mondială în care combatanții celor două tabere dorm noapte de noapte în același pat.

  Contact

  cameraman nuntă

  Dacă ați ajuns până aici înseamnă că sunteți interesați sa ne cunoaștem și suntem bucuroși de acest lucru. Dacă doriți sa ne aveți alături la evenimentul vostru povestiți-ne cât mai multe despre acesta. Nu uitați să precizați data evenimentului, tipul acestuia (nuntă, botez, etc.), locația unde se va desfășura și un număr aproximativ de participanți.

  Trimite