Filmări Corporate

prezentare activitate firme, prezentări produse, târguri, expoziții, lansări de carte.

În decursul timpului am colaborat cu mai multe firme în diverse proiecte de filmări evenimente corporate. Printre colaboratori s-au numărat: grupul MediaFax, FHM România, Bursa de Valori București, Ambasada Thailandei, Zentiva România, Administrația Natională de Meteorologie, Danya-Cebus România, Novomatic Group România. Am mai colaborat și la producții video pentru evenimente aniversare, filmare spectacole, competiții sportive sau lansări de carte. Suntem deschiși la orice tip de colaborare pentru evenimente de tip corporate pe parte de producție video și imagine foto.

Putem furniza servicii de producție video cu una sau mai multe camere. Dispunem de sisteme de iluminare video și captură sunet. Deasemenea putem furniza și servicii de fotografiere personalizabile, producție de photobook-uri sau pliante foto. Primul pas pentru o colaborare este acela de a ne povesti mai multe amănunte despre evenimentul dvs. și a afla în ce masură va putem ajuta. Pentru aceasta puteți utiliza formularul de contact.

Contact

cameraman evenimente corporate

Fie ca este vorba de o filmare corporate sau doresti un fotograf de evenimente corporate, noi iți putem fi alături. Povesteste-ne despre proiectul tău și iți vom oferi cea mai bună soluție pentru evenimentul tău. Nu uita să specifici in mesajul tău data evenimentului, tipul și un număr aproximativ de participanți.

Trimite