Filmări botez

Servicii filmări video botez în București, Pitești, Vâlcea, Ploiești, Brașov, Buzău și Brăila.

Anii au trecut și iată că din mai ieri miri proaspăt casatoriți astăzi ați devenit părinți. Adesea la săvârsirea sfintei taine a botezului preotul afirmă precum "copii sunt rodul dragostei dintre bărbat și femeie" și mare adevăr graiește. Filmarea botezului sau a încreștinării capătă astfel un rol important în cutia cu amintiri a familiei. Să facem un exercitiu de imaginatie și să ne gandim cum ar fi ca la împlinirea vârstei majoratului să putem urmări intr-un clip video de botez toată emoția parinților și a nașilor legate de evenimentul propriului botez, să ne putem revedea în timp parinții cu 18 ani mai tineri sau bunicii pe care poate nu îi mai putem avea alături la vârsta majoratului. Tehnologia digitală ne crează astfel posibilitatea de a face din filmarea botezului un mijloc de a retrai peste ani emoția pe care am avut-o în trecut atunci când ne-am încreștinat pruncii.

Din această perspectivă cameramanul sau fotograful de botez capată un rol important în desfasurarea evenimentului. O amintire frumoasă captată în culori vii cu tehnologie de ultimă generație vă poate oferi o transpunere în timp și o reântoarcere la acele momente frumoase. Un întelept afirma că "orice om are nevoie de vise pentru că altfel nu ar suporta realitatea". Pastreaza-ți visele și amintirile frumoase în fotografii sau filmări botez de calitate pentru că timpul odată scurs nu se mai întoarce.

Contact

cameraman botez

Povesteste-ne despre proiectul tău iar noi iți vom oferi cea mai bună soluție pentru evenimentul tău. Nu uita să specifici in mesaj data evenimentului, tipul și un număr aproximativ de participanți.

Trimite