Filmări Botez

portofoliu video

Anii au trecut și iată că din mai ieri miri proaspăt căsătoriți astăzi ați devenit părinți. Adesea la săvârsirea sfintei taine a botezului preotul afirmă precum "copii sunt rodul dragostei dintre bărbat și femeie" și mare adevăr grăiește. Filmarea botezului sau a încreștinării capătă astfel un rol important în cutia cu amintiri a familiei. Să facem un exercitiu de imaginație și să ne gândim cum ar fi ca la împlinirea vârstei majoratului să putem urmări intr-un clip video de botez toată emoția parinților și a nașilor legate de evenimentul propriului botez, să ne putem reântâlni în timp părinții cu 18 ani mai tineri sau bunicii pe care poate nu îi mai putem avea alături la vârsta majoratului. Tehnologia digitală ne crează astfel posibilitatea de a face din filmarea botezului un mijloc de a retrai peste ani emoția pe care am avut-o în trecut atunci când ne-am încreștinat pruncii.

Din această perspectivă cameramanul sau fotograful de botez capată un rol important în desfasurarea evenimentului. O amintire frumoasă captată în culori vii cu tehnologie de ultimă generație vă poate oferi o transpunere în timp și o reântoarcere la acele momente frumoase. Un întelept afirma că "orice om are nevoie de vise pentru că altfel nu ar suporta realitatea". Păstrează-ți visele și amintirile frumoase în fotografii sau filmări botez de calitate pentru că timpul odată scurs nu se mai întoarce.

Cameraman Botez

contactează acum!

Vă mulțumim că ați fost interesați să ne cunoaștem! Dacă doriți să ne aveți alături la evenimentul vostru povestiți-ne cât mai multe despre acesta. De comun acord vom stabili care este cea mai bună variantă de colaborare. Nu uitați să precizați data evenimentului, tipul acestuia (nuntă, botez, etc.) și un număr aproximativ de participanți.

Trimite