alegere-cameraman-nunta

Stiu ca este o tema foarte dezbatuta pe blogurile de specialitate. Totusi, un punct de vedere putin diferit poate fi o lectura utilă celor care urmeaza achizitioneze un serviciu profesionist de fotografie sau filmare nunta.

View Post
destinatii-de-vis-luna-miere

Suntem de accord cu totii ca luna de miere este un eveniment special ce necesita o atentie deosebita in special atunci cand alegem unde sa mergem in vacanta de dupa nunta. Prin urmare alegerea destinatiei pentru petrecerea lunii de miere reprezinta un lucru foarte important.

Prin urmare am apelat la specialistul nostru in materie de destinatii pentru vacante (tutktuk.ro) pentru a primi cateva sugestii pe care vi le voi impartasi in cele ce urmeaza.

View Post
filmari-nunti-preturi

Este o intrebare fireasca pe care si-o pun cei care vor fi in postura de viitori miri. Aceasta practica se intalneste si la majoritatea fotografilor nu numai a videografilor de la noi si de peste hotare. Ce sta la baza acestui comportament voi dezbate in cele ce urmeaza.

Pentru a analiza cat mai obiectiv “fenomenul” am incercat sa ma pun in postura mirilor care cauta un cameraman de nunta profesionist capabil sa le filmeze evenimentul la un nivel demn de un adevarat film al nuntii.

View Post
filmare-banchet-liceu

Va prezentam video-ul de filmare banchet liceu cu ocazia banchetului de sfarsit de clasa a XII de la Colegiul I.L. Caragiale din Bucuresti.

Orice filmare banchet liceu reprezinta o adevarata placere. Nu ai cum sa nu rezonezi la sentimentele de bucurie, tristete si speranta transmise de liceenii ajunsi la pragul maturitatii.

View Post
cat-castiga-un-cameraman-nunta

Meseriile de fotograf nunta, videograf sau cameraman nunta sunt prin definitie meserii sau ocupatii cu caracter liberal si antreprenorial.

Pentru a reusi sa intretii aceasta activitate sunt necesare cunostinte din domenii diverse si care sunt in stransa legatura si concura la succesul afacerii.

View Post